Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest normala

Ser inget fel att vara
en människa som bara
gläds åt livet som det är.

Helt utan att försvara
det mest uppenbara.
Gåvan själva livet bär.

Att aldrig sig förklara
skapar de underbara
ögonblick som själen när.

Det är det mest normala
att frångå livets dvala
av en lögn som på oss tär.

Och tro att det banala
är det katastrofala.
Tids nog alla läxan lär.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-14 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP