Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom hårdaste slagen är ord

I den känslomässiga relationen
Finns inga slag
Som slår hårdare
Än ord
Skadorna
Inombords
Finns inga förband för
När mörkret faller
Smärtar dom än mer
Förvärras
Av den inre torktumlingen
Vilja att förstå

Orden sargar mig
Blodsmak från mitt inre
Glömda ärr
Blir synliga igen
Orden slukar energin
Orden ekar i mig
Ifrågasätter mig själv
Mitt värde
För nån annan
Än mig själv

Kramar själen
Min vän genom livet
Min vegvisir
Finns för oss
Kommer alltid att finnas





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-07-15 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP