Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller så sakta som snö på din axel

26/6 2017

"Jag faller så sakta
Som snö på din axel
Jag är blind för din knivskarpa käke
Du tar tid på min marsch
Mot månens mörka sida
Jag kan vila hos dig under varje årstid
Dina händer som skydd över mina
Stapla sten på sten när jag tar steg för steg
För att vrida tiden bakåt
Fast det är alldeles för sent
Min mor med tunga suckar
För vinden tio varv runt solen
Min far med ryggens krökta böj
Är sin egen bergskam framför solen.."




Övriga genrer av Rebecka hindborg
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-07-15 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket händer i dina texter, både far och mor. Allting faller. Men någonting händer. Fascinerande.
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rebecka hindborg
Rebecka hindborg