Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


R.i.p viktoria

"korsa alla gränser som du trodde på igår
Som du hängde runt din midja
Och fäste som en blomma i mitt hår
Vet du vart du kommit
Eller vart du kom ifrån?
Vem är denna kvinna som ingen människa förstår sig på?
Du behöver inte bli den kärlek de sjunger om i sorgsna ballader
Som vi spelar på repeat under varje sommar
natt
Låt mig hålla dig i handen
Under våra långa, tysta promenader
Och återse det hjärta du drog ut dig
och fäste som en fjäder vid din hatt

Jag älskar dina gropar som löper mellan kotorna i nacken
Hur du slickar bort de tårar som lämnat ansiktet i ränder
Dimman är så tjock, sorgen står som spön i backen
Men då tänker jag på linjerna på insidan av dina händer
Jag tappar bort mitt mål och mening
Varje gång som vägen svänger
Det är så mycket som jag gjorde som jag aldrig borde gjort
.jag höll mitt ansikte dolt i mina bägge händer
När jag kunde borrat ner min näsa intill din lilla öronlob.
Och vila där, inunder skyddet av ditt hår
Dit där inga blickar når"




Prosa av Rebecka hindborg
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-20 21:59



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Japp, du kan det. Transportera oss till din känsla och din upplevelse.
2023-12-07

  Anya VIP
Blev en tom kommentar. Sorry. Mycket bra text med eget språk.
2023-11-21

  Anya VIP

2023-11-21

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Tears in my eyes. Så vacker.
2023-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Rebecka hindborg
Rebecka hindborg