Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag finner inga ord

"Jag finner inga ord
Min tunga är bunden vid marken
Min saga lossnar från bokens tunna sidor.
Finner dom här och där
på de tunna brädorna
Jag bygger min stolthet med
Om ett barn tog min hand
och ledde mig på rätta vägar
skulle min hand brinna
eller släcka bränder?
När vi går från dörr till dörr
med tiggarns sjuka uppsyn
En stav som blinda brukar
är det stöd som fattas mig
när benen sakta ledsnar
på min väg.."




Fri vers av Rebecka hindborg
Läst 89 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecka hindborg
Rebecka hindborg