Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett stenkast ifrån mig

"ett stenkast ifrån mig
Andas gamarna i takt
Kan inte minnas vad jag hört
Och ännu mindre vad jag sagt
Om jag visste vad felet var
Skulle jag ta min säng och gå
"Söker dig och söker dig men finner dock icke"
Två armlängder ifrån"
Du svarar på frågor som vinden för med sig
Men du svarar med tomma ord
Mitt huvud är kapat vid roten
Och mina ådror är tömda på blod."




Fri vers av Rebecka hindborg
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-14 14:20



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fint, den jobbar med rim men på ett fritt sätt! Gillar ihåligheten i "Du svarar på frågor som vinden för med sig /
Men du svarar med tomma ord". Like it.
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Rebecka hindborg
Rebecka hindborg