Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På strandpromenaden i Tel Aviv


När du fyllde och omgav
oss med dig själv

blev våra själar
som lejon

starka och obekymrade
sjöng vi av glädje
dansade jublande

inte ens hotet
vi stod inför
kunde
skrämma oss
till tystnad

när livet i oss är starkare
än döden utanför





Fri vers av rebecca d
Läst 1256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-08-15 11:47



Bookmark and Share


  Maria T
En stark och obekymrad
dikt fylld av glädje
2009-06-09

  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
2008-03-04

  KristinaE
.. mitt i mig..
2007-11-21

  Michaela Dutius
Oerhört vacker och sann!
2007-11-21

  Ulf Lagerholm
Gott hantverk!! En bra text har karaktären
av ett vattendrag. Det finns stenar kvistar
och annat bråte som hindrar flödet i sin
väg ned mot havet, men fram tar sig alltid
strömmen.

Och \"när livet i oss är starkare
än döden utanför\".....

är ju två mycket vackra rader.

Tack för läsningen
2007-09-16

  Mackan
underbart skrivet och så sant
2007-08-01

  Karin D
Åhh så berörande..den känns innerst inne..som en starl eld...Tack
karin
2007-06-23

  Starfish-Aura
Jag vill dansa med dig!!!!

;)

//Mjao
2007-05-17

  Åsa Melander
Stort författat! God, stark läsning.
2007-03-31

    Aliah
En fantastisk dikt. Storslagen! Tycker också om din titel.
2007-01-22

  verkligen
om ända man kunde känna så
underbar dikt
ditt språk är avancerat men endå enklet och självklart på något sätt
2006-10-24

    Mejja
Oooo denna! Den inger styrka. Tvivlet kastas undan.
Ja i tro finns ingen plats för rädsla och fruktan.

"när livet i oss är starkare
än döden utanför"

YES!
2006-08-16

  Åsa Gustavsson VIP
Lejonkungar som går levande fram...
Starkt och vackert skrivet.
2006-08-15

  Rachel Roth
detta låter som en tro som kan försätta berg....

men så är det, när livet inom oss är starkt
finns ej utrymme för rädsla
2006-08-15

  Dan Linder
och vågarna drog in och begav sig ut igen....Saknar TA. Mycket.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d