Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är befriad.

Om igår var slutet
På början av ett liv.
Om idag är den början
När tar det då slut.
När ögonen öppnas
Någon annans sluts.
Andning som upphör
En själ vandrar ut.
Ut i evigheten
Eller bara död.
Vem tar vid
Där en annan försvann.
Förlust
Saknaden är ett tillstånd.
Inte en kronisk diagnos
Sluta svamla.
Var inte så vek.
Idag är början
På det som kommer ta slut.
Ingen är befriad från
Att möta sin Gud.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-17 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP