Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart själ, sjuk hjärna.

Tänk om orken tar slut
Om lusten sinar,
Torkar ut.
Tänk om klivet tas
Ut i intet,
Ut från klippans stadighet.
Så liten
Så trött och svag
En tragisk människa
En svart själ.
Ett hjärta som pumpar svagt.
Vem fick dig ens att tro
Att någon kunde se dig.
Att någon kunde älska..
En stackars sate som du.
En dålig dag
I ett dåligt liv.
Väntan är svår
Längtan så olidlig.
Vill inte dö, försvinna
Men för vad ska jag orka.
För vad ska jag andas mer.
Jag är min sjuka bild
I MIN sjuka hjärna.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-17 11:55



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jo jag har känt precis så förr.
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP