Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amen.

Att finna kärleken.
Du vet, den sanna kärleken.
Ditt livs andra halva.
Den rena, osjälviska kärleken.
Få förunnat, att inse.
Att veta.
This is it.
Jag är dock lycklig.
Förbannad, likväl lycklig.
Jag har funnit den.
I henne som jag aldrig kan nå..
Och jag måste leva med det.
Att hon inte inser.
Vem jag är.
Men jag finns här.
Om än osynlig, tyst och trist.
Jag väntar tills den stunden,
Då mitt hjärta slutar slå.
När allt tar slut.
Amen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-07-18 12:57



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Hjärtat går sönder när jag läser denna. Starka känslor men samtidigt ger dina dikter mig hopp.
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP