Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hand i världen.

Regndroppar
Liv som faller ner
Ger svalka
Släcker törst
Ingenting är givet
Varken vinst
Ej heller förlust
Vem bestämmer över någon annan.
Flyg fritt
Ta din egen väg
Jag vill sitta och ha sönder din hand
Vill inte se dig gå
Men du måste göra dina misstag
Dina egna steg mot solen
Och jag litar på din insikt
Om att inte bränna dig.
Som din trygga hamn
Finns jag alltid här
Om du någonsin behöver
Så står jag fast kvar
Som fjärilens sköra vingar
Likt älvors dans
För mig är du blodet
Som är tjockare än vatten.
Och när månen är där i mörka dagar
Så vänd dig upp och prata
Jag hör dina ord
Jag lyssnar på dig.
Och mitt hjärta bär
Vackra minnen och salta sår
Och jag är för evigt
Din hand i världen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 01:36



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Vill sitta o ha sönder din hand
Vill inte se dig gå. De är stark känsla i denna om omtanke o kärlek från en person till annan.
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP