Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm, dröm för faan!

Jag när mina drömmar
Vårdar dom ömt
Ger mig själv chansen
Att hitta mitt hem.
Rösterna som kritiserar
Som hånar min tro på mig själv
"Du måste nog sänka dina krav"
Du blir bara besviken.
Men om jag sänker min ambition
Sänker de yttre gränserna
Är det inte ett sätt, ett statement
På att jag inte duger?
En dröm är en önskning
En dröm må vara en utopi
Låt så vara
Men ge drömmen fortsatt energi.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 14:05



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Tack! Denna dikten känns verkligen som ett personligt budskap om att ge mig mer själv kärlek o inte sänka mina krav även fast andra säger nåt annat o
tro på mina drömmar :)
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP