Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi ser allt finns Vi inte mer

Jag målar landskap med dina ord
fångar drömmar i din röst
Fantiserar om att inte vara ensam
vibrera i samma takt

Ett paradis fullt av färger
och mitt hjärta är rött
Ser framför mig hur vi ligger i gräset
fast det är blött

Ser igenom varandra
pratar med vår inre röst
Kastar tankar i luften
som blir upptäcka på nytt igen

Men snart finns inget nytt att säga
Buskar, träd och stenar
En låt som slutat vara bra

Mina kläder är blöta och jag skakar
du säger att nu har du sett allt
och så tar vinden oss

Långt, långt bort




Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-20 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora