Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker och hemuler

att skapa i en värld
där ingen tar emot
är ensamt

om inte ensligt

till och med knyttet
lyssnar till hemuler

(men vem lyssnar
på knyttet?)

lite som en fyr
som sänder
trots att båtar strandat
sedan länge

uppgiften är så tydlig

att finnas där
skapa riktning

men ensam dör syftet
och kvar blir

mörker och hemuler







Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-20 17:57



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
fint! vem ska trösta knyttet var en av mina favoriter som barn.
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP