Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjur

när jag tittar in i dina ögon
så försvinner världen

det är corny, jag vet
men det är sanningen

det blir som i film
allt fade:ar ut
och rör sig som i sirap

du slickar dig om munnen
och jag kramar dig hårt

för ditt väsen är ungt
med en uns stenålder

och medan varg-gropar
har blivit simbassänger

blev du
min




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-20 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP