Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HAIKU OM LIVETS LÄNGTAN OCH KRAFT


PREDIKAN

Några gröna strån
genom asfaltens pansar

Livet själv predikar…




Bunden vers (Haiku) av Glittertind VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-22 04:47



Bookmark and Share


  Page Goldenboy VIP
bildligt
2023-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP