Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsblues

Huvudvärk igen...
Orkar inte tänka
Måste tänka
Kan inte tänka
Bokstäverna bara far runt.

Vad är det för dag?
Kollar mobilen...
Jaha det är lördag
Skulle jag göra något idag?
Nej tomt på sidan, tack o lov.

Plirande ögon
Bokstäverna fortsätter fara runt
Tar en sista klunk kaffe
Sväljer ner en Alvedon
Går och lägger mig igen.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-22 12:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
aj ja, precis så - Lördagsblues...
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP