Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälper inte ta till lipen...

- Tar man ett JAS-PLAN vad sker då?
- Ett scenario att tänka på...
Att man vid så´n start
fortare än då snart...
Blir man ju bara ett: GRIPEN! ÅH!!!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-22 15:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag grät då jag detta här läste, medan Torkel i soffan bara jäste, tänk en sådan utveckling i rader, som händelser samt eskapader, minnet av en som luftens skräck, som en påminnelse av avbräck.
2023-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt