Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värde

Ville skriva om värde
Ett liv

Att vara utan allt
Men inte verka sakna något

När tankar och drömmar
Fyller alla rum

Att vara stolt

Att få ro

@Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-23 01:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att tillskansa sig ekonomiska vinningar
fyller knappast ens inre rum och tillfredsställer bara för stunden.

Men närhet till frihet och fantasi
kan innebära ett långt rikare liv.
2023-07-23

  SatansSon VIP
Kort o koncist säger du det väsentliga
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP