Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖKSBORDET

KÖKSBORDET
husets levande hjärta
bredbent som en matrona
Stabilt som amen i kyrkan

Världsproblemens lösningar
finns här inristade i bordskivan
Spelplanen
från sista landkampen
med alla misstag
markerade som gröna fyrkanter
på vaxduken
Proffstränarna har här
allt att lära
Här bedrivs släktforskning
på alla nivåer
ända in i sovrummet
med plus och minus
efter dagens version av Jantelagen
Lakanen slår
vågor går höga
Bordet är stabilt
som amen i kyrkan




Fri vers (Fri form) av Glittertind VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-23 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP