Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Expert

Den onda Carina
Är det snart
Ute med
Hon har
Likt Landa
Missförstått
Vad kärlek
Går ut på
Och ni vet ni med
Att Anna inte
Gör bort sig
Hon är expert




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-23 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha expert. Satir hoppas jag!
2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP