Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Analysen av


Återskapandet av Statarsamhället

Ingen ifrågasätter en direktör
Som kräver en fallskärm om

Denne misslyckas
Trots 100 löner mer

Än din make
Eller maka

Fas 3, Nystartajobb
Säkrar en billig arbetare


Som avskedas när tycke uppstår
Sen klagas det över de som tar sin

Del av kakan
Utan att fråga

Genom att bryta reglerna
Som direktören instiftat




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-07-24 13:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Nyfattigdom och nyrikedom i parallell racing. Bra fångat.
2023-07-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Lyx Strandpromenaden seger på svenska folkets rygg, nej tack!
2023-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano