Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Meningen med orden?"




Att öppna upp

människans in
-stängdhet är

Diktens främsta
mening. ..





***
Som när frosten tinar
bort från trädens gren
-verk,och knoppar om
morgonen spricker ut
till skira löv uti solens
första silande strålar. ..
















Övriga genrer (Aforism) av Sefarge VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-25 00:20



Bookmark and Share


  Koloristen
God fångst!
2023-07-26

    Lena Staaf VIP
Ja, men poesin kan ha många strängar på sin lyra. Att vidga en känsla eller förståelse inför det man ser eller upplever. Att hitta en ny ingång till det välkända som ger det ett annat perspektiv.
2023-07-25

  Kungskobran VIP
I dikten får man säga vad man vet
till mångas förtret
2023-07-25

  Olof Lagerhorn VIP
Klok och vacker VDN-upplysning om
vad poesi är bra för.
2023-07-25

  Skatflickan VIP
vackert~•°•
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP