Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan också kalla det för mobbing


UTFRYST

UTFRYST

Det kallas för
samarbetssvårigheter.
Ordet utfryst
vågar ingen
ens smaka på.

Det är som att slicka på
rimfrostklätt järn




Fri vers av Glittertind VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-25 12:35



Bookmark and Share


  rostspik VIP
När skulden läggs på den enskilde.
"Samarbetssvårigheter", ordet i sig vittnar om att civilkurage inte är vidare omtyckt i praktiken.
2023-07-25

  Monika A Mirsch VIP
Träffande ord!
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP