Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anar havet


havet stilla
horisonten likt ett streck
rakt
utan tecken på
varken glädje eller sorg

havet stilla
horisonten bruten upp
oskarp
utan tecken på
beslutsamhet eller styrka

havet stilla
horisonten längre bort
anas
likt en dröm
vill ta reda på dess budskap




Fri vers av MariL VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-25 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP