Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påminnelse om Stödmedlemsskap, som ska registreras.


VAR ÄR DET RÖDA HJÖRTAT?

Stödmedlem utan att hjärtat är med
Varför dröjer detta, blir sur, med besked.
Jag betalade för en vecka sedan..
Det var alldeles säkert förra fredagen.
Kom igen! Det är er förbaskade plikt
att sköta detta, som är så av vikt,
för att sidan sedan ska kunna fungera
för mig optimalt... Det var inget mera.




Bunden vers (Rim) av Glittertind VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-26 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glittertind
Glittertind VIP