Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och klaustrofobi

kärlek är inte
att kyssa en ful
kärringjävel eller
hålla på gnaget

jag håller på djurgårn
eftersom det är'
det bättre laget
och man
således slipper lida
av klaustrofobi




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-28 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin elefant! Jag ser satan.
2023-07-29
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP