Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kapitalismen är ett utmärkt sätt att


Röva Från Dom Fattiga

En kapitalist ser en arbetare
Som tjuv och lat

Dom ser bara tillbaka
På sig själva kan tänkas

Dom kan ej uppfatta att
En fattig är fattig

För att dom ej tjuvar
Som dom själva




Bild av Max Gustfsson




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-28 16:54



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lagen skrevs av de första tjuvarna som stal hela kontinenter och slaktade befolkningen,Amerika,Australien och nu Ukraina....

Jorden är en rövarkula,
gör vad du vill
skall vara hela lagen.

Polisen är bara till för att skydda de rika ifrån de fattiga.
2023-07-28

  Federico Romano
Många kriminella var fattiga också förr ingen skildnad och Rövar Baronerna var också Rövare förr, skilldnaden är att nu så försvinner en arbetares rättigheter i snabb takt till Globalisternas förtjusning.
2023-07-28

    Sefarge VIP
Och vissa fattiga blir
Kriminella som skiter
fullständigt i rätt o fel
Bara det går att tjäna
pengar med våld och
rädsla och deras eget
liv som insats. ..?

2023-07-28

  Vindsvala VIP
Precis vad som sker idag!
2023-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano