Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konsekvenser av


Kedjor av Hat

Brotarförbundet tillåter Vitryssar och Ryssar
Att delta i U20 VM i Polen

Men Polen säger Njet
Då flyttas U20 VM till Jordanien

Men en Dansk som hatar Islam
Åker runt i Sverige och bränner

Då avstår Sverige att delta i
U20 VM på grund av säkerhet

Med konsekvensen att
Hatet Segrar Igen


Foto:
Karelin när han var aktiv




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-28 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano