Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIMBO

Vita fjädrar
fyller luften.
Singlar ner som snö.

Här vissnar
inget ner.
Här gror inget frö.

Det råder ständig
solförmörkelse.
Dag men ändå natt.

Inga vindar blåser.
Det är ej varmt,
ej heller kallt.

Vingslagen
i fjärran.
Bär de hit igen?

Över sjön
i tystnaden
ljuder svansången:

Ser du mina
stilla tårar,
att jag vilsen är?

Lämna mig
inte i limbo,
det är så ängsligt här.

 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-07-30 17:59



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert du tecknar saknaden ~
en bön om svanens vingslag…
2023-09-16

  Kungskobran VIP
Så vemodigt
2023-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Limbo existerar inte.
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP