Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfilm/kortfilm

Jag ligger ner på laminatgolvet
och jag har inte städat sen du åkte
det är klibbigt och det lägger sig över kroppen
jag är mer än bara ett småkryp
jag är mer än bara myror på terrassen
jag är hel och fulländad, ren

Vad händer när en människa dör?
är det meningen
att man ska ligga på golvet då?
jag måste
rycka upp morötterna på innergården
och städa upp här inne

Jag behöver rensas inifrån
jag vill bli hel och fulländad, ren
scenljuset bländar mig
tagning ett, tagning två
de lägger mig under mitt täcke
jag förvandlas till den myra jag är




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-31 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP