Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går rakt in i ljuset

Går rakt in i ljuset
Ljuset i mig själv.
Borta är allt bruset
från sinnenas älv.
Vaknar ur hypnosen
andra sinnen byggt.
Utan masspsykosen
är mitt inre tryggt.

Gått igenom elden
har jag gjort förut.
Är lite vanställd men
kroppar bytes ut.
Försatte mig i lågor
för att bränna bort
präglingarnas vågor
av en annan sort.

Återfödd ur askan,
renad från avfall.
Inget spegelglas kan
grumla hjärtats kall.
Jordar ljus för läkning
bistår med balans.
Jordens tideräkning
ber om assistans.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-02 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP