Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag startade jag glömde


Om bara det fanns empati

Min terapeut sa minns
Dina fel, men jag

Har aldrig gjort fel
Eller har jag

Borde vedergälla
Men inte

Borde hata
Som jag gör

Har haft passion
Lycka, upplevelser

Minns att jag ska dö
Nej inga fel här




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-02 16:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mänsklighet....eller hur?
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano