Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Undrar


Vad har Italien och Artemisia

Pizza Pasta Pesto
Alianico Brunello Chianti

Grappa Negroni Tiramisu
Polenta Calamari Salsiccia

Uneskoarv Catacomber Porchetta
Leonardo Michelangelo Caravaggio

Ferrari Lamborgini Masserati
Versace Armani Gucci

Fellini Bertolucci Traviani
Dante Pirandello Bocaccio

Galileo Fermi Marconi
Lollobrigida Loren Mastroianni

Brunelleschi Canova Vassari
Ferrante Moravia Morante

Coloseum Pantheon Pompei
Pavarotti Modugnio Verdi

Trevi Mafia Vivaldi
Montesori Påven Me

Jag vet inte..
Nutella kanske?

Ger upp!
Parmigiano?
Osso buco?
Ilona Staller?




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-02 21:41



Bookmark and Share


  Koloristen
Bugatti, bror. Bilarnas bil. Visserligen startade han i Elsass, men ändå.
2023-08-03

  SatansSon VIP
federico fellini fattas.
2023-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano