Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fiende

en mun som är med
på fullt allvar

säg inte solsken
då den pratar

säg inte regn
då den lapar kaffekask

se den som en fiende
lita bara på dig själv




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-03 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bild. Katten blir större.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP