Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sommar-nöjes möjligheter"



Man kan åka in till
stan o färdas runt
i en trafik-karusell

Samt roa sig i ett tivoli
Och där snurra runt
i en nöjes-karusell

Eller så kan man gå
ut till skogs o plocka
Kantarell

Bland stubb,stock,
sten och talle-gren


Och sen steka dem
Tillsammans med
ägg,pytt i panna o
färsk gräslök ovanpå

Såsom i nytta med nöje.

Allt efter det egna person-
liga intresset och de möjlig
-heter som kan tas tillvara

Nästan gratis-helt enkelt?












Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-03 13:46



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Sant, och skriva roliga och fyndiga
texter som den du skrev här:)
2023-08-05

  Kungskobran VIP
Fantasin sätter inga gränser
2023-08-04

  Eva Langrath VIP
Härlig dikt fylld av fart och fläng.
2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP