Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Själs Attentat

Jag känner ingen avsky
och heller inget hat.
De orden får mig att fly,
undan allt sådant prat.

Allt det som sårar
behöver vi höra.
Just såsom tårar
vet vad de ska göra.

Jag väljer hellre att bry
mig mera adekvat
om det som blir min revy
och min själs attentat.

Vi själar försvårar
fast vi kan upphöra
med allt som sårar
och tvingas bokföra.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-08-03 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP