Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästen och Jag

Den enda prästen i mitt liv.
Förkunnaren av direktiv,
finns i sinnet som jag bär.
Det som inte berör andra.
var själ måste ensam vandra,
viskar sinnet från sin sfär.

Förkunnaren ger ledmotiv.
Min inre präst ger normativ
som gjort mig till den jag är.
Vi förstår helt fullt varandra,
budskapet kan ingen klandra.
Ingen utom sinnet här.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-04 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP