Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love among the ruins


tiemmi, tiemmi IV




älskogsren
bär hon hjältarna fram,

det är något i ryggrad:
var än du är,

nu sjunger vi henne Fjättra






(roten till allt ont,


tänk att kvinna blomma)










Fri vers av Scarlett Miryam VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-08-05 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scarlett Miryam
Scarlett Miryam VIP