Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvarsord

Snäckorna sjunger bara när vi lyssnar.
Havet talar sina allvarsord
bara när vi slår oss ned bredvid
och stillnar.

Något håller på att vakna.

Vagga, vyssa barnet
bara i drömmen rensas garnet.
Bara i drömmen är jag vaken.
I drömvaken vilar jag.

Bakom slutna ögonlock
finns gudsögat
allblicken
som tittar ner i min själ.
Under sommarens varma händer
finns gudsblomman
som växer rötter i mitt innersta inre
dit ingen annan kan nå.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-05 10:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2023-08-06

  Skatflickan VIP
det första stycket är så vackert, läser om och om igen
2023-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP