Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar väldigt mycket över hur det kommer sig att saker är som de är, här är ett exempel på något jag undrar ganska mycket över. I dina ögon kanske det inte är en dikt, men det har ju alla olika synpunkter på vad som är en dikt eller inte... =)


Hur kommer det sig?


Varför blir jag jämt så glad när jag ser dig?
Känner att mina armar vill slå sig runt dig?
Varför tänker jag på dig,
hur mycket jag än skulle försöka att sluta?

Hur kommer det sig att jag blir så glad,
bara av att få ha din hand på min axel
ett tag?
Hur kommer det sig att mitt hjärta slår fort
bara vid tanken av att säga:
- Hej
???

Varför har du så fina ögon?
Varför har du sånt där hår,
som man bara vill dra fingrarna genom?
Varför har du ett sett att vara på
som jag föll för?

Dessa frågor som jag har,
kommer aldrig få något direkt svar
men man kan ju alltid undra
och det är ju klart att du inte vet...




Fri vers av Kakaan
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-08-15 19:44



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Så fint... Jättebra skrivet.
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan