Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite flumm... eller nåt..


Diffusa drömmar

Diffusa drömmar
blir till
skuggor i mörkret
en hand att greppa
men den försvann

På himlen
syns
skuggor från det förflutna
ett bildspel i ljuset
det som inte fanns

I regnet som faller
hörs
musiken från nuet
paraden som går där
falnade bort

Diffusa drömmar
blir till
minnen som saknas
en regnbåge utan färger
de tonade ut




Fri vers av Kakaan
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-05 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan