Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NKI och Konstfack

Jag ser på ringen
jag fick på SJ
av en fängelsekund

Den är på
mitt finger nu

Killen sa till mig
gå du på Konstfack
men köp samtidigt
NKI:s teckningskurs

För mig var det
bra råd
och jag lider nu
då jag tänker tillbaka




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-05 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra isbergsdikt.
2023-08-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP