Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar livet

Saknar livet...
Jo jag lever,
men jag lever ändå inte.
Känslan av hopplöshet
finns där alltid
hur jag än vrider
och vänder på mig själv.

Var nöjd med det du har
säger mina vänner,
jag är nöjd
men ändå inte,
Ja mitt liv kompliceras
av för många tankar
dag som natt.






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-06 10:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tänker på citat som fastnat.
"Livet pågår någon annanstans."
Den känslan har infunnit både hos mig
och troligen hos de flesta nån gång.
Och andra gånger kan intrycken bli
för många, så man tycks helt enkelt spolas bort.
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP