Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permafrosten i mitt inre

I goda vänners lag
känner jag mig alltid glad.
Deras kärlek och inre värme,
gör att jag vill lära känna dem närmre.
De är som balsam för själen
befriar mig från den inre tjälen,
tinar sakta upp min permafrost
där osäkerheten alltid stått på post.
Att känna hur isen sakta smälter bort,
är en känsla av en helt annan sort.
Det finns ett slut på mitt elände
för att de mitt hjärtas värme tände.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-07 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP