Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens antaganden

En dag som denna...

Jag antar jag att jag undrar
om jag duger
på djupet

Jag antar att den där läraren
spelar för kulisserna

Jag antar att de där som var med på programmet
inte blev lyckligare efteråt

-----

Fördömd i förtid var denna
fördömdade födelsedag

fast en vän gör den vackrare

men jag behöver lite mindre höst
och lite mildare tystnad

-----

o nej tyvärr-
jag antar att
jag råkar vara lite för fängslad
av mitt skit
för att bara flyta iväg med dig

-----

-älska lite långsammare
gå lite långsammare
ät lite långsammare
och sov gott och
motionera varje dag
säger han i fåtöljen

-jo jo tack jag skall bara äta upp
moralkakan
innan jag ger mig av

-nässå, promenad i skogen räknas inte?
oj då blev det problem för

Jag antar att
det är allt
jag kan hantera

en dag som denna...




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 623 gånger
Publicerad 2004-11-04 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck