Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig sen blev jag du

Bland vita lakan
och den skira luften
i tvättstugan

Comfort, blue skies sköljmedel
och genom tyget
dina konturer

Du är slank med en vit t-shirt
och mommy-jeans
1998 och du stannade här

Vi håller i varsin ände och skakar lakanen
så att våra liv inte ska skrynkla ihop
och i luften kastar vi upp vår svartvita bondkatt

Nu är Kalle död
och du har fortfarande tvättid
precis som jag i dag

Sluter öronen för tvättråd
tar med husdjuren på stan
Betraktar dig, sen blev du jag





















Fri vers (Fri form) av Bekräftelsehora
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-12 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora