Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som är speciell för mig fyller år idag ... Men flödet i sig gäller till sin innebörd och mening fler än dig som också betyder mycket för mig ... - Tidigare publicerad här iuli 2013


Kanske jag stundom synes förglömma ...

... en och annan födelsedag ...

Men för mig
är varje dag på året
en unik dag
som jag vill få fira 
tillsammans med dig
som är ämnad för mig ...

Så även tillsammans
med er andra
som jag tycker om
älskar och bryr mig om ...

År fyller vi varje år ...

Men så som idag
Lördagen
den 6:e
Juli
2013 ...

Den inträffar bara en gång
någonsin!

Och den 6 juli
på just en lördag
händer bara
vart fjärde till sjunde år ...

Så när du känner att jag
just din aktuella födelsdag
synes ha förträngt, glömt
och i minnet undangömt ...

... betänk då 
att varje dag på året
som jag får
tillsammans med dig
i sig är mer väsentlig
än just din födelsedag
är för mig ...

Men eftersom jag
råkar komma ihåg
din födelsedag idag ...

Grattis!
och jag önskar dig verkligen
en underbart fin och kärleksfylld dag!




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-14 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP