Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionär

Det är nedräkning
Tills pensionen kommer
Då är jag arg på
Mig själv och på Gud
Då Gud räknar ned
Gör han det på skoj
Medan tiden rusar på
Mot orgasmen
Så att säga




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-16 02:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fi fan vad bra.
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP