vinterpuss och kramsnö

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterpuss och kramsnö




Flickan i rosa och ren karaktär

 

Din vaga värme klibbar inte när jag är varm

du är bekväm när du briljerar

du håller mina hjärtslag högfrekventa i din famn

medan detta bultande stegrar.

Oskiljaktig mellan två par ögon, fem fingrar mellan dina fem

väver kärleksfullt en korg som bär lycka igen.

Du skakar på andetag, en blick om en kyss

ett axelband på vift gled så självsäkert nyss.

Det lilla fascinerar ens innan två tungor ägt rum

då endast ögon talar och munnen är stum.

Din framträdande läpp, du vet vem du är

flickan i rosa och ren karaktär...




Fri vers av john ekström
Läst 853 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-16 00:20



Bookmark and Share


  Evelina
Mycket vackert diktat och orden är så väl valda, det känns. Rimmen lyfter verkligen texten istället för att man stör sig på att det skulle vara desperata nödrim.

\"Det lilla fascinerar ens innan två tungor ägt rum
då endast ögon talar och munnen är stum\"

Fastnade verkligen för den biten. Helt såld, superfint!
2007-07-24

  Nilla E
Shit! Det här var ju snuskigt bra.
Du lyckas med rimmen så man blir helt snurrig. Och punchiga meningar som träffar rätt in.
Verkligen hur bra som helst.
2006-09-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"Oskiljaktig mellan två par ögon, fem fingrar mellan dina fem

väver kärleksfullt en korg som bär lycka igen."

Älskar den meningen och rimmet i slutet, så HIMLA bra! =)
2006-09-03

    narcoleptic
du skriver så jag aldrig vill sluta läsa.
du skriver otroligt,
annorlunda,
vackert.
du är en mästare på ord.
du är helt enkelt bäst.
2006-08-30

    rainbow
du skriver verkligen bra! jag har sagt det så många gånger förut.. MEN jag upprepar: dina uttryck och sättet du rimmar på!! otroligt bra!!

"du håller mina hjärtslag högfrekventa i din famn"

för att bara nämna en sak... :) och till dig kan man ju verkligen säga:

"du är bekväm när du briljerar" Det här är super!!
2006-08-24

  Trubbel
åh :) blir helt kär i ditt sätt att skriva, det känns väldigt personligt och det är bara för vackert! fastnade särskilt för:
"Det lilla fascinerar ens innan kyssar ägt rum

då endast ögon talar och munnen är stum."
så fint så fint :)
2006-08-23

  Propella
Här snubblade jag visst över genialitet. Så många rader i den här är som en rak höger, svindlande bra:

"du är bekväm när du briljerar"

eller

"Oskiljaktig mellan två par ögon, fem fingrar mellan dina fem"

Helt oslagbart.
2006-08-22

    Nebula
att vara kär är fantastiskt, speciellt när det äger rum när munnen är stum och ögonen bara talar... ler så där kärleksfullt när man läser den :) tack för värmen!
2006-08-17

  R4ikirI
Gud så vackert och fint diktat. Jag gillar verkligen denna.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström